Módszereim

ThethaHealing®

 

 

A ThetaHealing® a tudatalatti tudatos újraprogramozásáról szól. Hatékony és gyors teremtő technika, amely nemtől, vallástól függetlenül működik.

Alkalmazásával érzelmi, fizikai és szellemi javulást érhetünk el, miközben közelebb kerülünk a Forráshoz (a Teremtőhöz).

A módszer alkalmazása során tudatos, éber állapotban vagyunk. A Teremtőhöz indított összpontosított ima lehetővé teszi, hogy megtisztítsuk magunkat a korlátozó hiedelmektől, és a helyükre betöltött pozitív gondolatokkal spontán fizikai és érzelmi változásokat idézzünk elő, így pozitív életet teremtünk saját magunk számára.

 

OH Kártya

 


Önismeret játékosan!          Az OH- kártya  segíti a használót az elmélyülésben, önmaga megismerésében, tudatalatti folyamatainak feltérképezésében. A munka során hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatni tudjanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kapunk állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról.

A módszer a humanisztikus pszichológiából építkezik.  Segítségével megtanulhatod  felismerni és kifejezni érzéseidet, valamint erősítheted intuíciós képességedet. 

 

Hipnózis

 

A hipnózis egyfajta módosult tudatállapot. Ezt az állapotot valamennyien átéljük nap mint nap különböző formákban. Ez történik velünk például, amikor erősen fókuszálunk egy számunkra érdekes könyv olvasására, vagy egy lebilincselő filmet nézünk.  

Ebben az állapotban a tudat védelmi rendszere kevésbé aktív, ez lehetővé teszi egyes problémák megoldását, hiszen így könnyebben hozzá lehet férni a mélyebb információkhoz.

A módszer során a rejtett problémák feldolgozásra kerülnek, imaginatív képek segítségével az addigi programot építő jellegű gondolatokra cseréljük. Hatását az alkalmazás utáni életminőséged javulásában mérheted le.

Deeksha

Jelentése: áldás.

A deeksha egy Indiából származó energia átadási forma, amely segíti a tudatosság emelését, fokozza a belső békét, segíti a kapcsolódást a Forráshoz, az egység élmény megtapasztalását. Ugyanakkor  megszünteti az elme túlzott aktivitását, az ismétlődő, negatív viselkedési mintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi gyógyulást. Összehangolja a jobb és bal agyféltekét, javítja az emlékező és tanulási képességet.  Megszűnik az „én”, mint egy elkülönült létező illúziójának érzete és megtörténik az egység és az isteni jelenlét megtapasztalása. Hozzásegít az öröm, a bőség és a boldogság állapotához az élet minden területén.

A deeksha nem tartozik egyik valláshoz sem, azoktól függetlenül létező rendszer.

Deekshát beavatott deekshaadón keresztül kaphatsz, aki a folyamat során néhány percig áramoltatja számodra az energiát. A folyamat alatt különböző megtapasztalásokat élhetsz meg. Van, amikor hatását azonnal érzed és van, amikor a megtapasztalások csak néhány nap elteltével következnek be.

Mediáció

„Mediáció alatt azt az eljárást kell érteni, amelynek során egy semleges harmadik fél segítséget nyújt a feleknek vitájuk rendezésére, anélkül, hogy maga döntené el a vitát. Ez az eljárás teljesen informális és békítő jellegű, célja, hogy segítse a feleket egy kölcsönösen elfogadható egyezség létrehozásában.” (Florida, Mediation in any civil actions § 44.301)

Melyik kezelés a megfelelő számomra?

Az egyéni konzultációk során eddigi tapasztalataim alapján összeállított, személyre szabott módszerekkel dolgozom.* Kezeléseim célja, hogy a hozzám forduló problémáját rövid időn belül maga legyen képes kezelni. Az egyes kliensek hasonló problémái hátterében mindig más és más az egyéni kiváltó ok. 

Attól függően, hogy célod viselkedéseid kiváltó okainak felkutatása vagy stressz-szinted csökkentése, esetleg szokásaid megváltoztatása vagy éppen traumaoldás, más-más technika a célravezető.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a hozzám fordulókat minél közelebb vigyem saját önvalójukhoz, mélyítsem az önismeretüket. A rögzült, ártalmas hiedelmek és rossz minták megváltoztatásával a szokásokat meg tudjuk változtatni. Az elért eredmények javítják a kedélyállapotot és ezen keresztül el lehet jutni a lelki egyensúlyig.

Igény esetén online konzultációra is van lehetőséged!

 

* Gyógyítói tevékenységet nem végzek, valamint orvosi hipnózissal nem foglalkozom.